MANGLER DU IDE'ER TIL DIN BLOG?

Du har måske allerede en hobby eller en interesse du kan skrive blogindlæg om, men en blog behøver jo heller ikke handle om én specifik ting. En blog/webside kan lige så vel handle om dit liv, både i hverdagen, når du er på ferie, eller for den sags skyld, kunne du såmænd også udtrykke dine meninger om hvad der foregår i samfundet generelt, eller politisk. Der er masser af muligheder.

Blot vil vi anbefale dig, at huske at tilføje billeder til dine skriverier. Billeder gør en blogpost mere 'lokkende` og spændende for læseren og giver samtidig en god balance i forholdet til længere tekster. Apropos tekster; Det afhænger naturligvis helt af emnet, men flet lidt humor ind hvor det er passende, ikke for meget, ikke for lidt. Humor har (næsten) altid en god virkning på en blog.

UMIDDELBARE FORSLAG:
Restaurant besøg, hvor? godt/dårligt?
Film i biffen.
Meninger om samfundet.
Kost & livsstil.
Tøj, sko & mode.
Sport.
Dit kæledyr.
Ferier.
Politik.
Kærlighed og/eller børn.
Indretning.
Hus og have.
Biler eller motorcykler.
Gadgets.
Dine planer.
TV & serier.
Billeder fra ugens løb, her og der.
Musik og playlister etc.
Fede turiststeder eller rejsemål du har besøgt. Eller måske drømmer om at besøge.
Opskrifter.
Boganmelderser og tips til gode bøger.
Gaver eller gaveide'er.
En blog som supplement til en god gammeldags dagbog, men hvor du altså deler offentligt.

Vi kunne fortsætte i en uendelighed, ovenstående er blot en lille del af de mange emner man typisk ser på diverse blogs, men vi er sikre på at du sikkert allerede selv har en idé om hvad du kunne forestille dig din egen blog skulle handle om. Så uanset emnet, eller emnerne, ønsker vi dig velkommen på bloggersuniverse og glæder os til at følge med i dit bloggerliv ;- )

Scroll to top