Om

Bloggersuniverse.dk blev født i foråret 2017 og er et privat initiativ som er ene-ejet og drevet af Ivan Fræer. Siden blev til, fordi jeg af erfaring ved, at mange mennesker egentlig gerne vil have sin egen blog eller webside, men synes det er for besværligt at finde ud af alt det tekniske. Samtidig har jeg altid gået ind for, at gratis ting, ikke nødvendigvis behøver at være ensbetydende med dårlige oplevelser.

Jeg mener faktisk seriøst, at gratis (men samtidig gode) tiltag, i de fleste tilfælde vil medfører entusiastiske, loyale og medlevende brugere. Det er altså på ingen måde min hensigt, at denne side skal blive en betalingsside, eller en side som jeg skal leve af. Dog har jeg naturligvis stadig nogle udgifter i forbindelse med at drive siden og derfor vil jeg da sætte pris på at brugerne (frivilligt) vil støtte driften af siden og dens fortsatte udvikling, tak.

Bloggersuniverse.dk er ikke og skal ikke blive, en konkurent til andre tilsvarende tjenester på nettet. Betragt den som et seriøst alternativ og forhåbentlig et bevis på, at man ikke altid behøver, at skulle have pengepungen op af lommen, for at få en spændende hjemmeside.

Jeg håber at du vil blive endnu en glad blogger på Bloggersuniverse.dk og at vi må få mange spændende oplevelser sammen i de kommende år.

Velkommen til :- )
Bloggers Universe - Ivan Fræer

Scroll to top