HVAD KUNNE DU GODT TÆNKE DIG ?
Er der ting eller funktioner du kunne ønske dig at få implementeret i din blog eller webside? Det kunne være en webshop, et bookingsystem så du kunne få mulighed for at leje dit sommerhus ud selv? Eller måske du kunne tænke dig at få din blog integreret direkte med de sociale medier som f.eks. Facebook & Instagram?

Det kan også være at du måske bare ønsker dig et endnu mere 'fancy' look på din blog? Mulighederne er uendelige og kun din fantasi sætter grænserne.

DU FÅR DET HER!
Med vores PRO+ får du adgang til udvidelser som vi desværre ikke har resurser til at kunne tilbyde brugerne generelt. Som du måske kan se, er næsten alt muligt og du skal bare kontakte os med dit ønske, så vender vi tilbage med et løsningsforslag og en pris. Ingen forespørgsler er bindende før endelig aftale er indgået fra begge parter.

VI HJÆLPER OGSÅ EKSTERNT !
Det er ikke et krav at du skal have din blog/webside liggende her på Bloggersuniverse.dk | Du eller dit firma har måske sin egen webside, men ønsker hjælp til nyudvikling eller andet? Kontakt os roligt, vi har meget stor erfaring med alle former for webdesigns, shops, reservations -systemer o.s.v.

Ordforklaringer


THEMES

Et theme, (dansk; tema), også kaldet et layout eller 'skin', er selve udseendet på din blog/hjemmeside, altså farverne og hvor f.eks. menuen er placeret. Det er også disse themes som bestemmer om siden skal vises i fuld bredde, eller have tomme felter i siderne o.s.v. o.s.v. - Mange themes kan tilpasses indenfor dets egne rammer, men det er altid lettest at starte med at finde det theme som man ønsker sig mest, og begynde at tilpasse det yderligere, (fintune det). En anden (vigtig) ting man bør holde sig for øje er, at når man først har skrevet mange blogindlæg, oprettet undersider som f.eks. kontaktside og tilpasset sin forside etc., er det mere besværligt at skifte over til et andet theme. Ikke sådan at forstå at det ikke kan lade sig gøre, det kan det sagtens, men det vil i mange tilfælde kræve en del mere tilpasninger. Det er sådanne ting som vi på bloggersuniverse er ret 'skrappe til', hvis vi selv må ha' lov at sige det ;- )

PLUGINS

Et plugin er en tilføjelse som giver din blog eller webside nye funktioner og disse spænder meget vidt. Vi kan f.eks. nævne bookingsystemer til restauranter, hoteller, Jeres lokale forsamlingshus eller udlejning af Jeres eget sommerhus, men det kunne ligesåvel være integration med sociale medier som f.eks. Facebook og Google+ m.fl. For ikke at nævne webshops med indbygget onlinebetaling og faktureringssystem. Måske savner du et meget avanceret fotogalleri som samtidig er brugervenligt for dig og dine læsere. Vi kunne fortsætte resten af dagen og natten med, med at nævne eksempler på hvad et plugin kan gøre for dig og din webside, men vil nøjes med at sige; Tro os på vores ord; der findes INGENTING som der ikke allerede er udviklet plugin til. Vi skal 'bare' finde det rigtige, for der er som regel en del forskellige muligheder indenfor hver enkelt funktionsområde. Også her har bloggersuniverse mange års erfaring og samarbejder med nogle af de bedste programører i henholdsvis Danmark, Tyskland, England, USA & Indien. Vi kan altid finde det rigtige plugin til dig og sørger naturligvis også her for den optimale tilpasning på netop din webside.

Priserne er eks. moms og evt. udgifter til 3. parts udvikler.

THEMESPrisen aftales

THEMES
Prisen aftales

Få nye ultrafede themes. Vi hjælper med at finde det helt rigtige layout og sørger naturligvis også for installation, opsætning og diverse tilpasninger.

PLUGINSPrisen aftales

PLUGINS
Prisen aftales

Webshop, Forum, Bookingsystem, avanceret Fotogalleri, integration på sociale medier, eller?... Kun din fantasi sætter grænsen. Alt kan lade sig gøre og vi hjælper dig.

EGET DOMÆNEPrisen aftales

EGET DOMÆNE
Prisen aftales

Hvis du på et tidspunkt føler behov for at flytte din side til dit eget domæne er dette naturligvis også muligt og vi ved hverdan det gøres, let og smertefrit for dig..

MERE PLADSPrisen aftales

MERE PLADS
Prisen aftales

Har du brug for mere end de 100MB som er inkluderet i din gratis standardopsætning, så kontakt os og lad os beregne en yderst fair pris.

OPDATERINGERInkluderet i PRO

OPDATERINGER
Inkluderet i PRO

Bloggersuniverse.dk sørger naturligvis for, hele tiden at holde dine Themes og Plugins opdateret til nyeste versioner, så du altid har de mest moderne og sikreste funktioner på din webside

SUPPORT +Inkluderet i PRO

SUPPORT +
Inkluderet i PRO

Vi giver dig fuld & personlig support på dine PRO tilkøbte funktioner. Du skal ikke bruge tiden på tekniske udfordringer, når du istedet kan bruge tiden på at være kreativ ;- )

KONTAKT OS

KONTAKT OS VIA VORES KONTAKTFORM MED DINE IDE'ER ELLER ØNSKER, SÅ VI KAN FINDE FREM TIL DEN BEDSTE LØSNING TIL LIGE NETOP DET BEHOV.

Scroll to top