Vores nye teksteditor

Uanset om det er en ny side eller et blogindlæg du vil oprette, bruges det samme værktøj og det giver mulighed for at oprette rækker og/eller bokse hvori du frit kan indsætte diverse 'widgets'. Disse kan være billeder, tekster, slideshows, kontaktformularer o.s.v. o.s.v. - Det er nærmest kun fantasien som sætter grænserne. Du kan frit trække disse widgets rundt mellem de forskellige bokse og derved flytte indhold rundt på siden. Bemærk at det er præcist samme princip du bruger, når du bare skal redigere en eksisterende side!

Screenshot:

Når du indsætter en ny række ('Row'), skal du vælge hvor mange kolonner ('bokse') denne skal indeholde. Kan ændres senere.

Screenshot

I nedenstående eksempel har vi oprettet en række indeholdene to kolonner. Klik en kolonne for at markere den og derefter 'Tilføj widget' for at indsætte den type widget du ønsker.

Screenshot

Vores widget samling er stor, meget stor og vi anbefaler dig, selv at kigge dig rundt i mulighederne, men lad os starte med de mest almindelige og de som du sikkert ikke kan undværre:

For at oprette en boks med en tekst, skal du klikke på 'Widgets pakke' og vælger 'SiteOrigin Editor'.
Der findes mange widgets som kan bruges til at indsætte billeder, men den mest 'jordnære' er nok 'SiteOrigin Image'.

Men som sagt er der rigtig mange widgets og her blot en lille del af dem:

Du behøver ikke nødvendigvis selv at oprette alle rækker og widgets selv. Du kan også vælge blandt de eksisterende skabeloner. Klik på knappen 'Layouts'.

Screenshot

En ny dialogboks åbnes og her vælger du den skabelon som fanger dig mest. Husk at disse skabeloner naturligvis efterfølgende kan tilpasses dine egne ønsker og behov.

Screenshot

Når du har valgt den ønskede skabelon, skal du fortsætte med et klik på knappen 'Indsæt'. Her får du nu tre muligheder:

Insert After: Indsætter skabelonens indhold nederst på din side, efter dine aktuelle rækker og widgets.
Insert Before: Indsætter skabelonens indhold øverst på din side, før dine aktuelle rækker og widgets.
Replace Current: Sletter ALT hvad du i forvejen har på den aktuelle side og indsætter det nye skabelon layout istedet.

Du kan flytte rækker op og ned i forhold til hinanden og ligeledes kan du naturligvis flytte dine widgets fra én kolonne (boks) til en anden. Med samme værktøjer kan du henholdsvis slette, kopiere en række eller widget så den kan genbruges et andet sted på siden.

Klik en widget for at redigere, kopiere eller slette - Du kan også ved hjælp af 'træk og slip' flytte din widget til en anden boks i dit layout.

På samme måde kan du flytte hele rækken op eller ned på siden:

Ønsker du derimod at redigere den pågældende række, så du f.eks. får mulighed for at ændre antallet af kolonner (bokse), skal du blot klikke på værktøjs symbolet. Som du kan se på nedenstående screenshot, er det også her du kan kopiere eller ligefrem slette den pågældende række. 

Et højre -klik i en række eller på en widget, giver dig endnu flere muligheder:

Scroll to top